CEES BOTS

Cees Bots is importeur en distributeur van mode kleding uit het Verre Oosten en vader van 3 kinderen en 2 kleinkinderen. Naast zijn werk is zijn passie het tot herstel zien komen van het gebroken menselijke hart door de onvoorwaardelijke liefde van God.

Aan de universiteit van Kona / Hawaii heeft Cees een bijbelschool gevolgd en daarnaast is hij een geautoriseerde trainer en licentiehouder van Heart Physics (Impact Ministries / USA).

In zijn nationale bediening spreekt hij regelmatig in verschillende gemeenten en is hij een welkome gastspreker op seminars. In het door hem georganiseerde Stilte Seminar leidt hij de deelnemers hun eigen hart te ontdekken.
Cees is tevens de grondlegger van Heart Clinics Ministries in Nederland. Deze bediening wil de gemeente, de bruid van Christus, dienen met bemoediging en herstel. Cees is een regelmatige spreker in Level Church, hij leidt de Heart Clinics in Oosterzele (B) en je kan hem contacteren voor persoonlijke coachingsgesprekken.

Zijn favoriete onderwerpen zijn de overvloedige genade, onvoorwaardelijke Liefde en het Vaderhart van God. Hij verpakt diepgaande thema’s in luchtige humor.

Een balans tussen geëngageerd werken en regeneratie door fitness, het lezen van boeken en persoonlijk stilte, is voor hem een hoge prioriteit. Vandaar ook zijn markante uitspraak:

Je bent vandaag wat je gisteren hebt gegeten, gedronken en gedacht.

(Bron: Heart Clinics Nederland)

 
Cees-deto-480px.png