BIJBEL
We geloven dat de Bijbel Gods Woord is. Door Hem geïnspireerd en geschreven. De Bijbel bevat een geweldige boodschap voor de hele wereld: het evangelie.

GOD
We geloven dat God een hemelse Vader is die betrokken is bij alle facetten van ons leven. Dit betekent dus: geest, ziel en lichaam. Hij is een God die geeft. Hij houdt van ons.

JEZUS
We geloven dat Jezus de Zoon van God is, die naar de aarde kwam om ons te laten zien wie de Vader is. Met een door niets of niemand te stoppen passie zette Hij alles in het werk om ons Zijn liefde te bewijzen. Liefde die tot het uiterste zou gaan. Liefde die jou nu in staat stelt een overwinnend leven te leiden.

HEILIGE GEEST
Gods Geest is er om ons te bevestigen dat wij kinderen van God zijn en daardoor ook Zijn erfgenamen. Die Geest helpt ons Gods erfenis te ontdekken, te ontvangen en uit te delen.

GENADE
Genade is een geschenk van God. Hij geeft het je voor niets. Je krijgt het. Je hoeft er niets voor doen. God wil dat het een gift is. Zo bewijst Hij Zijn onvoorwaardelijke liefde.

JIJ
God houdt van je. Dat goede nieuws is ook voor jou. Dit mag je geloven. Er ligt een goed leven voor je klaar. Wil je dit ontvangen? Twijfel niet. Daar ben je te kostbaar voor.